Deekax

Deekax suodattimet edullisesti netistä

Meidän Solo tuoteperheestä löydät Deekax suodattimet, eli suodattimet jotka sopivat Deekax -merkkisiin ilmanvaihtokoneisiin.

Deekax Air Oy on kotimainen yritys joka tuottaa erilaisia ratkaisuja toimivaa ilmanvaihtoa varten. Deekax uskoo että terveellinen sisäilma on tärkeä elämänlaadun tekijä.

Deekax suodattimet mahdollistavat puhtaan ilmanvaihdon

Vietämme suuren ajan elämästämme sisätiloissa ja sen takia tarvitsemme puhtaasti toimivan ilmanvaihdon säilyttääksemme raikkaan ja pölyttömän sisäilman kodeissamme. Vaihtamalla Deekax ilmanvaihtokoneen suodattimet säännöllisesti takaat että kodissasi pysyy puhdas sisäilma.

Sopivien Deekax suodattimien valinta

Tarkista ilmanvaihtokoneen valmistuskyltistä koneen malli ja sen valmistuspäivämäärä. Sen jälkeen pystyt valitsemaan sopivat ilmanvaihdon suodattimet valikoimastamme. Voit myös ottaa meihin yhteyttä, autamme mielellämme!

Vaihda suodattimet 2-3 kertaa vuodessa

Sopiva vaihtoväli Deekax suodattimille on noin 2-3 kertaa vuodessa. Vaihtamalla suodattimet säännöllisesti varmistat että ilmanlaatu pysyy hyvänä.

Toimitukset perille 1-2 arkipäivässä

Toimitamme kaikki tilaukset suoraan omasta varastostamme. Saat tuotteet keskimäärin 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Postikulut ovat alkaen 8,90 € per tilaus.

16 tuotetta

Set Descending Direction
per sivu