Aktiivihiilisuodattimet

Aktiivihiili puhdistaa ilmaa tehokkaasti

Aktiivihiilisuodatin suodattaa ilmasta hajut, kaasumaiset epäpuhtaudet, orgaaniset yhdisteet ja käryt. Hiilisuodattimia käytetään paljon ilman puhdistamiseen eri teollisuuden aloilla, koska esimerkiksi dieselkäryt ja ilman myrkkypitoisuudet imeytyvät aktiivihiileen todella tehokkaasti.

Keittiön liesituulettimeen tarvitaan aktiivihiilisuodatin silloin, jos ilma ei poistu liesituulettimesta poistokanavaa pitkin ja liesituuletin puhaltaa ilman takaisin keittiöön. Suodatuksen jälkeen ilma voi palautua takaisin huoneilmaan. Aktiivihiilisuodattimia käytetään paljon myös mm ilmanpuhdistimissa, pölynimureissa, ilmanvaihtolaitteistoissa ja auton raitisilmasuodattimissa.

Aktiivihiilikangas leikataan käyttökohteen mukaan

Suodatinmestareilta saat aktiivihiilisuodatinta neliömetrin kokoisina suodatinmattopaloina, joista voi itse leikata sopivan kokoisia paloja käyttökohteiden mukaan. Jos tarvitset isompia paloja, tai kokonaisen rullan aktiivihiilikangasta, niin ota yhteyttä myyntiimme.

Aktiivihiilikangas sopii eri laitteisiin, joissa on tarkoitettu käytettävän vastaavaa materiaalia ilman suodattamiseen. Yleensä laitteistoissa on hiilisuodatinta varten kehikko, johon aktiivihiilikangas tulee vaihtaa vanhan tilalle. Myymme 18 mm paksua laadukasta G4 aktiivihiilikangasta (ISO Coarse 60 %), jonka lämmön kesto on 60-80 celsius-astetta.

Muut aktiivihiilisuodattimet

Saat kauttamme myös aktiivihiilisuodatinsarjat, aktiivihiili-suodatinkasetit, aktiivihiili-karkeasuodattimet, erikoisaktiivihiilisuodatinpatruunat ja melkein mitä tahansa aktiivihiilisuodatinta tarvitsetkaan. Ota yhteyttä myyntiimme, niin katsotaan tarkoitukseen sopiva suodatin.

Aktiivihiilisuodatinten vaihtoväli

Aktiivihiilisuodattimien vaihtoväli riippuu käyttötarkoituksesta ja siitä, että kuinka ahkeralla käytöllä suodatin on. Yleisesti ottaen aktiivihiilisuodattimet on suositeltavaa vaihtaa 1-4 kertaa vuodessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Autamme sopivien suodattimien valinnassa ja teemme kilpailukykyisen tarjouksen tuotteista. Kauttamme saatte kaikki tarvittavat ilmansuodattimet.

Ota yhteyttä myynti@suodatinmestarit.fi tai soita meille!

Myyntipalvelu: 0400 442 111

2 tuotetta

Set Descending Direction
 1. G4 aktiivihiilikangas ZKW-400
  Aktiivihiilikangas G4 ZKW-400
  29,90 €
 2. Aktiivihiilikangas
  -23%
  ALE
  Aktiivihiilikangas G4 ZKW-200
  Tarjoushinta 21,40 € Regular Price 27,80 €
per sivu