Pussisuodattimet M5 (F5)

Pussisuodattimet M5 (F5)

M5 (F5) pussisuodattimet edullisesti, F5 suodatusluokka on nykyään M5

Pro -tuoteperheen valikoimasta löytyy varmasti oikea M5 (F5) pussisuodatin kaikkiin asuin-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöihin. Pussisuodatin on yleinen tapa suodattaa ilmaa suurissa kiinteistöissä. Pussisuodattimemme ovat testattuja uusimman ISO 16890 standardin mukaan. Pussisuodatin valikoimastamme löytyvät kaikki koot ja luokat.

Toimiva ja laadukas ilmansuodatin luo puhtaan hengitysilman. Se tarjoaa kaikille meille hyvän ja terveellisen ympäristön. Puhdas ilma on parasta hengittää. Kun tuloilma tuodaan sisälle hyvän ilmansuodattimen läpi, pölyn ja pienhiukkasten määrä vähenee merkittävästi. Laadukkaat ilmansuodattimet poistavat suodatusluokasta riippuen jopa 90% ilman epäpuhtauksista. Poistoilman suodatus on osa hyvin suunniteltua ilmanvaihtoa, ja varmistaa ilmanvaihtokoneiden toimintakyvyn kaikissa tilanteissa. Liki kaikista kiinteistöistä löytyy ilmansuodatin. Ilmansuodattimet on kuitenkin vaihdettava säännöllisesti, jotta sisäilman laatu pysyy korkeana. Huippulaadukkaasta pussisuodattimien valikoimasta löytyy aina sopiva ratkaisu kaikkiin tarpeisiin – energiatehokkuutta unohtamatta. Pussisuodattimet toimitamme nopeasti suoraan varastostamme.

Tilaa laadukkaat M5 pussisuodattimet kiinteistöihin edullisesti!

Mikäli et löydä haluamaasi pussisuodatinta verkkokaupastamme, ota yhteyttä myynti@suodatinmestarit tai soita meille 0400 442111! Palvelemme mielellämme.

MEILTÄ KAIKKI KOOT/LUOKAT!

Puhdas ilma on parasta hengittää!

11 tuotetta

Set Descending Direction
per sivu