Pussisuodattimet F7

Pussisuodattimet F7

F7 pussisuodattimet edulliseen hintaan

Pro -tuoteperheen valikoimasta löytyy varmasti oikea F7 pussisuodatin kaikkiin asuin-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöihin. Pussisuodattimet on yleinen tapa suodattaa ilmaa kiinteistöissä. Pussisuodattimemme ovat testattuja uusimman ISO 16890 standardin mukaan. Toimiva ja laadukas ilmansuodatin luo puhtaan hengitysilman. Se tarjoaa kaikille meille hyvän ja terveellisen ympäristön. Puhdas ilma on parasta hengittää.

Kun tuloilma tuodaan sisälle hyvän ilmansuodattimen läpi, pölyn ja pienhiukkasten määrä vähenee merkittävästi. Laadukkaat pussisuodattimet poistavat suodatusluokasta riippuen jopa 90% ilman epäpuhtauksista. Poistoilman suodatus on osa hyvin suunniteltua ilmanvaihtoa, ja varmistaa ilmanvaihtokoneiden toimintakyvyn kaikissa tilanteissa. Liki kaikista kiinteistöistä löytyy ilmansuodatin.

F7 pussisuodattimet on kuitenkin vaihdettava säännöllisesti, jotta sisäilman laatu pysyy korkeana. Huippulaadukkaasta pussisuodatin valikoimastamme löytyy aina sopiva ratkaisu kaikkiin tarpeisiin – energiatehokkuutta unohtamatta. Standardikokoiset pussisuodattimet toimitamme nopeasti suoraan varastostamme kaikkialle Suomeen. Pussisuodatin valikoimassamme kaikki koot ja luokat.

Tilaa laadukkaat pussisuodattimet F7 kiinteistöihin edullisesti netistä!

Ota yhteyttä myynti@suodatinmestarit tai soita meille 0400 442111!

Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelumme auttaa Sinua mielellään puhelimitse tai sähköpostitse.

Puhdas ilma on parasta hengittää!

13 tuotetta

Set Descending Direction
per sivu