Teollisuus

Suodattimet yrityksille ja teollisuuteen edullisesti

Suodattimet yrityksille edullisesti

Suodatinmestarit auttaa valitsemaan vaativimmatkin suodattimet yrityksille ja teollisuuden tarpeisiin ammattitaidolla. Olemme keskittyneet toiminnassamme nimenomaan ilman puhdistamisen ratkaisuihin. Valikoimassamme kaikki iv -suodattimet kiinteistöihin, toimitiloihin, toimistoihin, yrityksiin ja teollisuuteen. Ilmanvaihto- ja ilmastointiratkaisumme kattavat perinteisen LVI:n lisäksi eri teollisuudenaloille räätälöidyt erikoissuodattimet.

Teollisuuden vaativiin tarpeisiin suunniteltu tuoteperheemme pitää sisällään laajan valikoiman erilaisia teollisuussuodattimia. Kaikki suodatinkankaat (G1, G3, G4, M5, F7) edullisesti eri käyttötarkoituksiin. Maalaamoihin toimitamme laadukkaat haitari-, katto- ja lattiasuodattimet sekä väriloukut. Suodatinpatruunat ja letkusuodattimet mm. puu-, metalli- ja elintarviketeollisuuteen. Kompakti- ja HEPA-suodattimet puhdastiloihin ja sairaaloihin. Kompaktisuodattimessa suodatuspinta-ala on suuri. Tämän ansiosta sen käyttöikä on pitkä ja käyttökustannukset pienet. Aktiivihiilisuodattimet esim. dieselkäryjen poistoon.

Oli kyse mistä tahansa suodattimista ja haluat apua oikean suodattimen valinnassa, autamme mielellämme. Luonnollisesti myös verkkokauppa on yritysasiakkaiden käytettävissä aivan samanlailla kuin yksityisasiakkaillekin. Halutessanne voitte valita verkkokaupassa maksamisen sijaan laskutuksen.

Ota yhteyttä mestareihin ja pyydä tarjous tästä!

 

Valikoimassamme:

 

Takuulla hyvä hinta-laatusuhde järkihintaisia suodattimia tarvitseville! Toimitukset kaikkialle Suomeen.

Pyydä tarjous ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

 

Ota yhteyttä myynti@suodatinmestarit.fi tai soita meille!

Myyntipalvelu: 0400 442 111

 

Asiakkaidemme kokemuksia:

 

”Olen erittäin tyytyväinen Suodatinmestarit Oy:n palveluun. Tilaamani suodatinsarjat lähtivät matkaan vielä saman päivänä vaikka teinkin tilauksen vasta iltapäivällä. Ja kun Posti syystä tai toisesta möhli toimituksen kanssa, ratkaisi Suodatinmestarit Oy ongelman välittömästi asiaa heiltä tiedustellessani. Voin suositella Suodatinmestarit Oy:tä lämpimästi: hyvä asiakaspalvelu ja korkealuokkaiset tuotteet. Niin ja ovat edullisiakin vielä!"

-Kimmo Lang, Piikkiö

 

”Olen tyytyväinen palveluun! Hyvä, kun olette reagoineet meidän pyyntöön suotimien pakkaukseen liittyen. Helpottaa kovasti, kun koneet ovat eripuolilla taloa ja eri kerroksissa. Kaikin puolin hyvä meininki!"

 -Kiinteistövastaava, Ahjola Tampere

11 tuotetta

per sivu
Set Descending Direction
 1. Aktiivihiilikangas
  -21%
  ALE
  Aktiivihiilikangas G4 (ZKW-200)
  Tarjoushinta 21,90 € Regular Price 27,80 €
 2. Likavex kennonpesusaine 1 l
  Likavex kennonpesuaine 1 L
  14,90 €
 3. Likavex kennonpesuaine 5 l
  Likavex kennonpesuaine 5 L
  49,90 €
 4. Väriloukkurulla 0,75 x 20 m
  Väriloukkurulla 0,75 x 20 m
  107,90 €
 5. Väriloukkurulla 1 x 20 m
  -23%
  ALE
  Väriloukkurulla 1 x 20 m
  Tarjoushinta 119,00 € Regular Price 154,50 €

11 tuotetta

per sivu
Set Descending Direction