Suodatinmestarit Oy

Suodatinmestarit_myymälä

Suodattimet edullisesti & luotettavasti

Suodatinmestarit on 2009 perustettu sisäilman puhdistukseen ja ilmansuodattimiin erikoistunut ketterä ja kasvava yhtiö, joka tunnetaan hyvästä laadusta ja edullisista suodattimista. Pidämme huolta ilman puhtaudesta niin kodeissa kuin työpaikoillakin. Hyvin toimivasta ilmanvaihdosta nauttivat niin ihmiset kuin kiinteistötkin. Puhdas ilma takaa tutkitusti terveellisemmän elämän meille kaikille. Puhdas ilma on parasta hengittää.

Monipuolisesta valikoimastamme löytyvät ilmanvaihdon suodattimet asuntoihin / taloyhtiöille, pussisuodattimet kiinteistöihin ja toimitiloihin sekä ilmansuodattimet teollisuuteen. 

Olemme ylpeitä laajasta ilmansuodatin valikoimastamme ja asiantuntevasta palvelustamme. Näistä pidämme kiinni myös tulevaisuudessa, toimintamme yhä kehittyessä. Yritämme aina parhaamme, silti varmasti on parannettavaa. Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja palautetta. Palaute on aina positiivista, vaikka olisikin negatiivista! Arvostamme palautettasi. Täältä voit lukea muiden asiakkaiden kokemuksia Suodatinmestareista.

Asiakaslähtöisyys on kaiken toimintamme perusta. Kuuntelemme asiakkaita ja ratkaisemme yhdessä asiakkaiden kanssa heidän ilmansuodattimiin liittyvät tarpeensa. Toiminta-ajatuksenamme on pitkäaikainen ja luottamukseen perustuva asiakassuhde, siksi toimitamme vain suodattimia, jotka ovat takuulla hyviä hinta-laatusuhteeltaan. Laatua, johon voit luottaa 100 %:n tyytyväisyystakuulla. Teemme suodatinkauppaa asiantuntevasti ja vastuullisesti suurella sydämellä.

Asiakkaat

Meillä on ilo palvella tuhansia asiakkaita kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin julkisen sektorin ja teollisuuden toimijat kuin kiinteistö- ja taloyhtiöt sekä kotitaloudet.

 • Kiinteistöhuollon ammattilaiset ja isännöitsijät
 • Kiinteistöjen ja toimitilojen käyttäjät
 • Ilmastointiurakoitsijat
 • Jälleenmyyjät
 • IV-nuohouksen ammattilaiset
 • Tehdashuollon päättäjät yrityksissä
 • Kiinteistö- ja taloyhtiöiden päättäjät
 • Kotitaloudet

Panostamme

- Asiakastyytyväisyyteen ja laadukkaisiin suodattimiin
- Asiantuntemukseen
- Nopeaan toimitukseen
- Kilpailukykyisiin hintoihin
- 100 % turvallisiin maksu- ja toimitustapoihin
- 100 % luotettavaan toimintaan.

Missiomme

- Auttaa jokaista puhtaan ja raikkaan sisäilman saavuttamisessa, koska puhdas ilma on parasta hengittää.

- Meidän on ollut ilo palvella jo yli 80 000 yritys- ja yksityisasiakasta ympäri Suomea.

- Tarjoamme asiakkaillemme helpon tavan tilata kaikki ilmanvaihdon suodattimet edullisesti ja vastuullisesti suoraan verkosta kotiovelle. Haluamme tilaamisen olevan helppoa ja vaivatonta.

- Meille Suodatinmestareilla vastuullisuus tarkoittaa sitä, että pyrimme kaikessa toiminnassamme löytämään aina tavan toimia mahdollisimman ekologisesti. Pakkaamme tuotteet vastuullisesti, pakkausmateriaalit ovat kierrätettävissä ja uudelleenkäytämme pakkausmateriaalit mahdollisuuksien mukaan. Toimitamme kaikki Suomeen lähtevät tilaukset 1-3 arkipäivässä Postin 100 % hiilineutraaleilla Posti Green-kuljetuksilla. Tavoitteenamme on korostaa vastuullisuutta konkreettisilla teoilla, sen vuoksi on haluttu siirtyä myös vihreään sähköön, jotta voimme vähentää hiilijalanjälkeä omalta osaltamme. Olemme ottaneet käyttöön 100 % uusiutuvan energian, jonka ansiosta Suodatinmestareiden hiilipäästöt sähköstä nollaantuvat. Haluamme olla mukana torjumassa ilmastonmuutosta. Kotimaisuus on vastuullista, Suodatinmestarit on vastuullinen suomalainen yritys.

Visiomme

- Olla nopeasti auttava ja palveleva ilmanvaihdon suodatinverkkokauppa.

 

Ota vaan rohkeasti yhteyttä myyntiimme tai tilaa netistä!

Tervetuloa ostoksille niin verkkokauppaamme kuin myymäläämme! Olemme täyden palvelun suomalainen suodatinkauppa. Meiltä löydät tarvitsemasi ilmanvaihdon suodattimet sekä teollisuussuodattimet edullisesti. Ilmansuodattimien hinnoista on puristettu "ilmat" pois.

 

VERKKOKAUPPA

 • www.suodatinmestarit.fi
 • Osto, tilaus ja toimitus - helppoa, nopeaa ja luotettavaa!
 • Rekisteröidy vain halutessasi.
 • 100 % suomalainen yritys
 • Meiltä voit ostaa turvallisesti! Toimimme suojatulla ja salatulla (SSL) yhteydellä.

 

MYYMÄLÄ avoinna arkisin ma-pe klo 8-16.30

Suodatinmestarit Oy

Mursketie 31

36220  Kangasala

Soita meille: 0400 442 111

myynti@suodatinmestarit.fi

Suodatinmestarit myymälä Petri Leisio

Kiinnostaako jälleenmyynti?

Mikäli olet kiinnostunut tuotteidemme jälleenmyynnistä, ota yhteyttä! Varmasti yhdessä keksimme ratkaisun yrityksellenne. Teemme asiantuntevaa ja vastuullista suodatinkauppaa suurella sydämellä.