Tietoturva

Kaikki maksuliikenne verkkokaupassamme tapahtuu suojatulla ja salatulla (SSL) yhteydellä, joten kaikki osto- ja maksutapahtumassa käsiteltävät tiedot ovat varmasti turvattuja.

Osto, tilaus ja toimitus - helppoa, nopeaa ja luotettavaa

Tuotteet poimitaan ostoskoriin. Tilauksen yhteydessä kysytään yhteystietosi. Henkilötietosi ovat hyvässä turvassa, eikä niitä luovutet ulkopuolisille. Rekisteröitymällä asiakkaaksi voit muuttaa yhteystietojasi myöhemmin. Valitse maksutapa: Verkkopankit: Kaikki kotimaiset pankit, Visa, Visa Electron, Mastercard, Joustoraha. Maksuliikenne operoidaan suomalaisen Checkout-maksunvälityspalvelun kautta.

Kaikki maksuliikenne verkkokaupassamme tapahtuu suojatulla ja salatulla (SSL) yhteydellä, joten kaikki osto- ja maksutapahtumassa käsiteltävät tiedot ovat varmasti turvattuja. Joustorahalla maksaessasi saat 14 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä Joustorahalla maksaessasi on 5€. Voit maksaa ostoksesi myös osamaksulla 12 kuukauden erissä. Toimitustapana on postitus. Nopeimmillaan saat tuotteet jo seuraavana päivänä kotiisi kirjepakettina tai postipakettina lähetyksen koosta riippuen.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Joustoraha palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille ja maksimissaan 1000 euron ostoksiin.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Maksut luottokorteilla

Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokunnan korteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy.