Suodattimet edullisesti taloyhtiöille

Ilmanvaihdon suodattimet edullisesti taloyhtiöihin 

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja tilaa ilmanvaihdon suodattimet edullisesti & 100 % tyytyväisyystakuulla

SUODATINMESTARIT PALVELUKSESSANNE!

Puristamme iv-suodattimien hinnoista "ilmat" pois

Toiminta-ajatuksenamme on pitkäaikainen ja luottamukseen perustuva asiakassuhde, siksi toimitamme vain lto -suodattimia, jotka ovat takuulla hyviä hinta-laatusuhteeltaan. Teemme asiantuntevaa ja vastuullista suodatinkauppaa suurella sydämellä.

Monipuolisesta valikoimastamme löytyvät kaikki ilmanvaihdon suodattimet asuin-, toimisto- ja tehdaskiinteistöihin sekä ilmansuodattimet teollisuuden vaativiin tarpeisiin.

Asiakkainamme on jo tuhansia eri alojen yrityksiä ja taloyhtiöitä ympäri Suomen. Pyytäkää tarjousta ja liittykää tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Teemme yritysten ja taloyhtiöiden suodatinvaihdot edullisesti ja ammattitaidolla. Ajallaan ja huolellisesti tehty iv-huolto takaa kiinteistön ilmanvaihdon toimivuuden sekä sen käyttäjille raikkaan ja puhtaan sisäilman. Annamme mielellämme tarjouksen Teille!

Asiakkaitamme: 

  • Kiinteistöhuollon ammattilaiset ja isännöitsijät
  • Kiinteistöjen käyttäjät
  • Ilmastointiurakoitsijat
  • IV-nuohouksen ammattilaiset
  • Tehdashuollon päättäjät yrityksissä
  • Kiinteistö- ja taloyhtiöiden päättäjät
  • Kotitaloudet

 

Yhteistyön aloittamiseksi pyydä tarjous / ota yhteyttä: myynti@suodatinmestarit.fi

tai soita meille: 0400 442 111  Palvelemme mielellämme!

Luonnollisesti verkkokauppa on käytettävissä myös taloyhtiöille. Tarvittaessa voitte valita verkkokaupassa maksamisen sijasta myös laskutuksen. Lämpimästi tervetuloa asioimaan kanssamme!

 

Korvausilmaventtiilien suodattimet myös taloyhtiön vastuulle

Taloyhtiön kunnossapitovastuiden yksi oleellisimmista muutoksista koskee ilmanvaihdon suodattimia. Koska ilmanvaihtojärjestelmä laitteineen on taloyhtiön vastuulla, myös ilmanvaihdon suodattimien vaihtamisesta vastaa taloyhtiö, jotta järjestelmä pysyy toimivana ja puhtaana. Aiemmin osakkaan vastuulla on ollut korvausilmaventtilien suodattimien vaihto. Se laiminlyötiin valitettavan usein ja sen seurauksena oli toimimaton ilmanvaihtojärjestelmä. Likaiset tai tukkeutuneet suodattimet ovat riski ilmanvaihtojärjestelmän toimivuudelle, heikentävät sisäilman laatua ja siten asumisterveyttä. Poistoilmaventtilien puhdistamisesta vastaa yhä asukas, koska se onnistuu ilman työkaluja.