Asiakaskokemuksia

Asiakkaiden kokemuksia Suodatinmestareista

Suodatinmestarit Oy:n kokonaisarvosana Google 5/5  

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin meistä ja tiedät miksi he suosittelevat meitä.

Sinun ei tarvitse uskoa vain meidän sanaamme. Lue, mitä asiakkaamme sanovat meistä. Palautteet on pääasiassa poimittu verkkokaupan tuotteiden arvosteluista ja palautteista, Google-arvosteluista sekä asiakkaille lähetettyjen asiakastyytyväisyyskyselyjen vastauksista. Meille laadukas asiakaspalvelu on ensiarvoisen tärkeää, siksi teemme parhaamme, jotta palvelutaso pysyy jatkossakin korkeana. Toimitamme tilaukset aina nopeasti (98 % tilauksista lähetetään viimeistään tilausta seuraavana päivänä) ja lisäksi meillä on 100 % tyytyväisyystakuu!

 

Suodatinmestarit.fi - Asiakkaat kiittävät ja suosittelevat

”En enää ikinä lähde rautakauppaan pyörimään hyllyjen välissä ja etsimään oikeaa suodatinta ilmanvaihtokoneeseen. Suodatinmestareilta saa puhelinsoitolla juuri oikeat suodattimet ja mahtavan hyvän mielen kaupan päälle. Suosittelen!Parasta palvelua!"

-Tarja Korhonen, Ylöjärvi

 

”Erinomainen palvelu! Tarvetta n. vuosittain tilata uusi satsi suodattamia. Puhelimella oltiin yhteyksissä edellisen tilauksen perusteella oikeaan aikaan ja kaupat sujuvasti jälleen puhelimessa."

-Antti M.

 

”Nopeat, varmat toimitukset!"

-Osmo Lemetyinen, Vantaa

 

”Ihan huikea firma. Googlaamalla löysin Suodatinmestarit ja ensimmäinen ajatus oli, etten lähde tois puolt Suomea tilaamaan. Täytin kuitenkin heidän sivuillaan olevan lomakkeen (ajatuksella tuskin edes huomaavat). Puhelin soi seuraavana aamuna. Erittäin asiantunteva herra ohjasi ja opasti, kuunteli ja neuvoi. Kaupat tehtiin ja tavara tuli muutamassa päivässä. Tämän jälkeen vielä laitoin heille kiitosta sähköpostilla ja muutaman tarkentavan unohtamani kysymyksen. Sama juttu. Puhelin pärähti aamulla ja sain erittäin hyvää asiakaspalvelua. Ottaen huomioon, että olen yksityishenkilö ja ostokseni oli pieni, oli asiakaspalvelu jopa ylimitoitettua tarpeisiini. Tämä firma tulee olemaan loppuelämäni suodatintoimittaja. Annan tälle firmalle pisteitä 11/10."

-Tapio M., Helsinki

 

”Tilasin eilen VALLOX ilmanvaihtokoneeseeni uudet suodatinpaketit suodatinmestarit.fi sivun kautta. Olin epävarma mallista; siksi soitin palvelunumeroon klo 07.34. Vastattiin heti. Tilaus tehtiin samantien laskulla. Lähetys saapui heti seuraavana päivänä noutopaikkaan. Siis hieman yli vrk:n sisällä sain edulliset ja täysin sopivat suodattimet. Asiantunteva, ystävällinen palvelu, nopea toimitus, täsmällinen suoritus ja kaikki sain edullisesti. Nyt kone taas pyörii ja pian tyttöni lopettaa yskimisen… :-) Täydet pisteet!"

-Bodo Wagner, Mikkeli

 

”Kiitoksia Suodatinmestarit Oy:lle. Ihan fantastista palvelua. Kaveri soitti äsken sieltä, että teillä taitaa olla ilmanvaihdon suodattimet loppu ja tarvisitteko uudet? Laitetaanko tulemaan? Hei todellakin, lähetä. Nimittäin juuri kun hän soitti, niin muistin, että ilmanvahdon suodattimet ovat loppu eli laitetaan tulemaan. Ihan mahtavaa palvelua, pidetään toi!"

-Elina Järnefelt, Kauniainen

 

"Huippu hyvä palvelu ja nopea toimitus! Voin suositella!"

-Mikko Korhonen

 

"Tilasin teiltä juuri kolmen vuoden suodattimet ja huolsin ilmastointikoneen. Teidän palvelu toimii hyvin."

-Vesa Hackman, Lappeenranta

 

"Erittäin nopeat toimitukset. Keskiviikkona illalla tilasin ja perjantaina oli paketti kotona. Suosittelen." 5/5

-Asko, Rovaniemi

 

"Nopea asiantunteva palvelu. Todella hyvä fiilis jäi."

-Ville, Lahti

 

”Olen erittäin tyytyväinen Suodatinmestarit Oy:n palveluun. Tilaamani suodatinsarjat lähtivät matkaan vielä saman päivänä vaikka teinkin tilauksen vasta iltapäivällä. Ja kun Posti syystä tai toisesta möhli toimituksen kanssa, ratkaisi Suodatinmestarit Oy ongelman välittömästi asiaa heiltä tiedustellessani. Voin suositella Suodatinmestarit Oy:tä lämpimästi: hyvä asiakaspalvelu ja korkealuokkaiset tuotteet. Niin ja ovat edullisiakin vielä!"

-Kimmo Lang, Piikkiö

 

”Olen tyytyväinen palveluun! Hyvä, kun olette reagoineet meidän pyyntöön suotimien pakkaukseen liittyen. Helpottaa kovasti, kun koneet ovat eripuolilla taloa ja eri kerroksissa. Kaikin puolin hyvä meininki!"

 -Kiinteistövastaava, Ahjola

 

"Mahtavaa, mukavan nopea vastaus. Tästä palkitaan tilauksella."

-Heikki

 

"Kiitos hyvästä palvelusta!"

-Maijaliisa Lahtivirta, Helsinki

 

”Tämä on parasta ja ripeintä asiakaspalvelua mitä koskaan olen saanut, kiitos."

-Meri

 

”Olen jo monta vuotta ostanut kaikki ilmanvaihtokoneeni suodattimet Suodatinmestareilta ja ne sopii täsmällisesti karkeasuodatin telineeeseen ja on merkitty ilman virtaussuunta, joka puuttuu melkein kaikista rautakauppojen suodattimista. Toimitus nopea ja täsmällinen. Hinta ok laatuun nähden. Ja soittamalla saat tehtyä tilauksen, jos olet huonossa paikassa. Toimii. "

-Nyki, Pori

 

"Täytyy kyllä sanoa, että toimitus oli nopea!"

-Ansku2

 

"Suurkiitos ystävällisestä ja asiantuntevasta asiakaspalvelusta. Suosittelen."

-Jari

 

"Harvoin jaksan palautetta antaa, mutta nyt on pakko. Uskomattoman nopea toimitus, suodattimet tulivat perille jo seuraavana päivänä."

-Pekka

 

"Todellakin toimiva verkkokauppa. Nopea tilata, hyvät tuotteet ja kattava valikoima. Tykkään. +++"

-Suodatinmestarit.fi asiakas Helsingistä

 

 

Asiakaspalvelumme auttaa Sinua mielellään kaikissa tilanteissa. Ota yhteyttä, se kannattaa!

 

MYYMÄLÄ avoinna arkisin ma-pe klo 8-16.30, verkosta 24/7

Suodatinmestarit Oy

Mursketie 31

36220  Kangasala

Soita meille: 0400 442 111

myynti@suodatinmestarit.fi