Asiakaskokemuksia

Asiakkaiden kokemuksia Suodatinmestareista

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin meistä ja tiedät miksi he suosittelevat meitä.

Sinun ei tarvitse uskoa vain meidän sanaamme. Lue, mitä asiakkaamme sanovat meistä. Palautteet on pääasiassa poimittu verkkokaupan tuotteiden arvosteluista ja palautteista, Google-arvosteluista sekä asiakkaille lähetettyjen asiakastyytyväisyyskyselyjen vastauksista. Meille laadukas asiakaspalvelu on ensiarvoisen tärkeää, siksi teemme parhaamme, jotta palvelutaso pysyy jatkossakin korkeana. Toimitamme tilaukset aina nopeasti (98 % tilauksista lähetetään viimeistään tilausta seuraavana päivänjä) ja lisäksi meillä on 100 % tyytyväisyystakuu!

 

Suodatinmestarit.fi - Asiakkaat kiittävät ja suosittelevat

”Tilasin eilen VALLOX ilmanvaihtokoneeseeni uudet suodatinpaketit suodatinmestarit.fi sivun kautta. Olin epävarma mallista; siksi soitin palvelunumeroon klo 07.34. Vastattiin heti. Tilaus tehtiin samantien laskulla. Lähetys saapui heti seuraavana päivänä noutopaikkaan. Siis hieman yli vrk:n sisällä sain edulliset ja täysin sopivat suodattimet. Asiantunteva, ystävällinen palvelu, nopea toimitus, täsmällinen suoritus ja kaikki sain edullisesti. Nyt kone taas pyörii ja pian tyttöni lopettaa yskimisen… :-) Täydet pisteet!"

-Bodo Wagner, Mikkeli

 

”Kiitoksia Suodatinmestarit Oy:lle. Ihan fantastista palvelua. Kaveri soitti äsken sieltä, että teillä taitaa olla ilmanvaihdon suodattimet loppu ja tarvisitteko uudet? Laitetaanko tulemaan? Hei todellakin, lähetä. Nimittäin juuri kun hän soitti, niin muistin, että ilmanvahdon suodattimet ovat loppu eli laitetaan tulemaan. Ihan mahtavaa palvelua, pidetään toi!"

-Elina Järnefelt, Kauniainen

 

"Huippu hyvä palvelu ja nopea toimitus! Voin suositella!"

-Mikko Korhonen

 

"Erittäin nopeat toimitukset. Keskiviikkona illalla tilasin ja perjantaina oli paketti kotona. Suosittelen." 5/5

-Asko, Rovaniemi

 

"Nopea asiantunteva palvelu. Todella hyvä fiilis jäi."

-Ville, Lahti

 

”Olen erittäin tyytyväinen Suodatinmestarit Oy:n palveluun. Tilaamani suodatinsarjat lähtivät matkaan vielä saman päivänä vaikka teinkin tilauksen vasta iltapäivällä. Ja kun Posti syystä tai toisesta möhli toimituksen kanssa, ratkaisi Suodatinmestarit Oy ongelman välittömästi asiaa heiltä tiedustellessani. Voin suositella Suodatinmestarit Oy:tä lämpimästi: hyvä asiakaspalvelu ja korkealuokkaiset tuotteet. Niin ja ovat edullisiakin vielä!"

-Kimmo Lang, Piikkiö

 

”Olen tyytyväinen palveluun! Hyvä, kun olette reagoineet meidän pyyntöön suotimien pakkaukseen liittyen. Helpottaa kovasti, kun koneet ovat eripuolilla taloa ja eri kerroksissa. Kaikin puolin hyvä meininki!"

 -Kiinteistövastaava, Ahjola

 

"Mahtavaa, mukavan nopea vastaus. Tästä palkitaan tilauksella."

-Heikki

 

”Tämä on parasta ja ripeintä asiakaspalvelua mitä koskaan olen saanut, kiitos."

-Meri

 

"Täytyy kyllä sanoa, että toimitus oli nopea!"

-Ansku2

 

"Suurkiitos ystävällisestä ja asiantuntevasta asiakaspalvelusta. Suosittelen."

-Jari

 

"Harvoin jaksan palautetta antaa, mutta nyt on pakko. Uskomattoman nopea toimitus, suodattimet tulivat perille jo seuraavana päivänä."

-Pekka

 

"Todellakin toimiva verkkokauppa. Nopea tilata, hyvät tuotteet ja kattava valikoima. Tykkään. +++"

-Suodatinmestarit.fi asiakas Helsingistä

 

 

Asiakaspalvelumme auttaa Sinua mielellään kaikissa tilanteissa. Ota yhteyttä, se kannattaa!

 

MYYMÄLÄ avoinna arkisin ma-pe klo 8-16.30, verkosta 24/7

Suodatinmestarit Oy

Mursketie 25

36220  Kangasala

Soita meille: 0400 442 111

myynti@suodatinmestarit.fi