Pussisuodattimet

Pussisuodattimet

Pussisuodattimet G3-M5-F7 toimitiloihin ja kiinteistöihin

Pro -tuoteperheen valikoimastamme löytyy varmasti oikea pussisuodatin kaikkiin asuin-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöihin.

Pussisuodatin on yleinen tapa suodattaa ilmaa suurissa kiinteistöissä. Valikoimassamme ovat kaikki koot ja luokat pussisuodattimista. Pussisuodattimemme ovat testattuja uusimman ISO 16890 laatustandardin mukaan.

ISO 16890 luokat: Coarse, ePM10:50%, ePM10:70%, ePM2,5:70%, ePM1 50%, ePM1:75% ja ePM1:85%

EN779:2012 luokat: G3, G4, M5, M6, F7, F8 ja F9

Toimiva ja laadukas pussisuodatin luo puhtaan hengitysilman. Se tarjoaa kaikille meille hyvän ja terveellisen ympäristön. Puhdas ilma on parasta hengittää. Kun tuloilma tuodaan sisälle hyvän ilmansuodattimen läpi, pölyn ja pienhiukkasten määrä vähenee merkittävästi. Laadukkaat pussisuodattimet poistavat suodatusluokasta riippuen jopa 95% ilman epäpuhtauksista ja niillä on hyvä pölynsidontakyky. Pussisuodattimiamme voidaan käyttää pitkään ennen kuin painehäviö kasvaa liian suureksi.

Poistoilman suodatus on osa hyvin suunniteltua ilmanvaihtoa, ja varmistaa ilmanvaihtokoneiden toimintakyvyn kaikissa tilanteissa. Nykyään liki kaikista kiinteistöistä löytyy ilmansuodatin. Ilmansuodattimet on kuitenkin vaihdettava säännöllisesti, jotta sisäilman laatu pysyy korkeana. Huippulaadukkaasta pussisuodattimien valikoimastamme löytyy aina sopiva ratkaisu kaikkiin tarpeisiin – energiatehokkuutta unohtamatta. Muovikehyksillä olevat pussisuodattimet voidaan hävittää energiajätteenä.

Tilaa laadukkaat pussisuodattimet edullisin hinnoin!

Ota yhteyttä mestareihin ja pyydä tarjous: myynti@suodatinmestarit

Soita meille 0400 442111. Palvelemme mielellämme!

LAADUKKAAT PUSSISUODATTIMET; KAIKKI KOOT/LUOKAT!

Puhdas ilma on parasta hengittää!

5 tuotetta

Set Descending Direction
per sivu